8 класс

Entry test 8 класс – Английский язык 8 класс. Все тесты и тренажеры

Входящий тест по английскому языку (8 класс)

Утверждено на заседании ШМО

Протокол №1 от 01.09.2015г.

Руководитель ШМО /Пастухова Т.Б./

Entry Test 8 Form Биболетова

I. Listen and Find Out А1 6 points

Вы услышите 6 высказываний. Установите соответствие между высказываниями каждого говорящего 1-6 и утверждениями, данными в списке A-G. В задании есть одно лишнее утверждение. Вы услышите запись дважды. Занесите свои ответы в таблицу.

  1. Some people like all the seasons of the year.

  2. The people are very busy with gardening.

  3. Many people like winter.

  4. I went out in cold weather.

  5. Some people prefer electric fires to wood fires.

  6. The snow created a lot of problems.

  7. The children enjoy swimming in the river.

Говорящий

1

2

3

4

5

6

Утверждение

*II. Read and Find Out В2 12 points

Прочитайте текст и заполните пропуски 1-6 частями предложений, обозначенными буквами A-G. Одна из частей в списке A-G – лишняя. Занесите букву в таблицу.

One local school put on Cinderella («Золушка»)as a play and invited the Mayor (мэр) of the town (1) ______________.

After the performance the guest went backstage. She congratulated the young actors and actresses. She spoke to Henry (2) _____________. She also spoke to Liza (3) ___________ . The Mayor asked Liza if she would enjoy being a princess (4) ___________ .

She blushed and giggled. The Mayor congratulated the Fairy Godmother, and, of course, the teacher, Miss Jones, (5) _____________ . Miss Jones was very pleased because she had worked hard (6) ____________ .

The Mayor then approached us and said, “Excellent! Excellent!”

  1. to put on the play with a company of eleven-year-olds.

  2. who played the part of Cinderella.

  3. to see it.

  4. who produced the play.

  5. so she liked the play.

  6. who played the part of Prince Charming.

  7. when she married Prince Charming.

1

2

3

4

5

6

III. Grammar and Vocabulary. Choose the right variant. 10 points

1. There are a lot of … there.

A. mouse

B. mice

C. money

2. There is nothing here, …?

A. is it

B. is there

C. isn’t there

3. Once I met a boy …. can speak five languages.

A. who

B. which

C. he

4. Who … you the present? – My granny did.

A. sent

B. sends

C. will send

5. He speaks French, but I … understand … .

A. don’t / him

B. don’t / he

C. don’t / his

6. Mrs Jackson is a … cook. She cooks … .

A. good / wonderfully

B. wonderfully/ well

C. good / wonderful

7. Mr Baker has a new car. It looks … .

A. nicely

B. well

C. nice

8. My dog is … than … .

A. older / their

B. the oldest / theirs

C. older / theirs

9. What … good news!

A. –

B. a

C. the

10. Table football … with two or four players.

A. is played

B. plays

C. will play

*IV. Writing

1. Make the sentence using the following words. 3points

I / English / because / study / I / to / friends / want / countries / make / different / in /

2. Answer the question. 3points

What would you do if your parents didn’t like your best friend? (Give a full answer)

Total Score: 34 points

34 – 27 – «5»

26 – 20 – «4»

19 – 14 – «3»

<14 – Try again!

Entry Test 8 Form

Keys

I. Listen and Find Out 6 points

1

2

3

4

5

6

D

B

G

E

F

C

II. Read and Find Out 12 points

1

2

3

4

5

6

C

F

B

G

D

A

III. Grammar and Vocabulary. Choose the right variant. 10 points

1. B

2. B

3. A

4. A

5. A

6. A

7. C

8. C

9. A

10. A

IV. Writing

1. Make the sentence using the following words. 3points

I study English because I want to make friends in different countries.

2. Answer the question.

3points

What would you do if your parents didn’t like your best friend? (Give a full answer)

Total Score: 34 points

34 – 27 – «5»

26 – 20 – «4»

19 – 14 – «3»

<14 – Try again!

Использованная литература:

1. КИМ Английский язык. 7 класс: тесты, контрольно-проверочные задания /

С.И. Гарагуля. – Волгоград: Учитель, 2010.

Задание №1 – А1, с.103

Задание №2 – В2, с.10

2. Грамматика английского языка: проверочные работы: 7 класс / Е.А. Барашкова – М.: Изд-во «Экзамен», 2011.

Задание №3

3. Рабочая тетрадь к уч-ку Enjoy English для 7 кл. – 2010г.

Задание №4

I. A1 – базовый уровень

II. B2 – повышенный уровень

III. - базовый уровень

IV. – высокий уровень

infourok.ru

Тесты для 8 класса по английскому языку по Аяповой

Form 8 Diagnostic test I variant

A. Choose the correct item.

1. Cars and factories produce toxic ......... that harm the environment.

A fog B flames C fumes D trees E plants

2. Helen isn’t good ....... physics, but she gets very high marks in maths.

A with B to C at D on E in

3. Hamsters are shy animals ....... nature.

A by B on C in D from E out

4. Helen didn’t have enough money on her, so she paid for the books ....... credit card.

A with B by C in D is E for

5. We cancelled our golf game because we wanted to go to the ice ....... instead.

A course B rink C court D ball E book

6. Turn on channel 9! There’s live ....... of the tornado in Florida.

A coverage B review C forecast D sun E sky

7. Dinosaurs became ....... about 65 millions years ago.

A extinct B disappeared C absent D has E have

8. Can you ....... Sam a lift to the office? His car’s broken down.

A take B catch C give D play E read

9. Sue gave Dan a new set of hockey ....... for his birthday.

A bats B clubs C sticks D balls E roses

10. Do you mind if I ....... your dictionary? I forgot to bring mine.

A rent B lend C borrow D say E answer

11. Alan said that he ....... help us move house next week.

A will B is going to C would D is E had

12. Let’s ………. to the cinema!

A go B to go C going D study E become

13. You ………. wear a uniform at school.

A can B must C may D has E to be

14. At the start of the year, all the students are given a …….. .

A degree B report card C timetable D balls E scarfs

15. Shall we play tennis after school? – Sorry, but I’ve left my ……. at home.

A helmet B racquet C bat D tie E cap

B. Fill in the gaps with the correct form of the words.

16. People are becoming more and more concerned about the ........ of the natural environment.

A . protect B. protection C. to protect D. group E. computer

17. Jane thanked his hosts for their …… .

A. kind B. kindly C. kindness D. future E. tornado

18. Frank has decided ……… an environmental organization .

A. to join B. have C. has D. live E. be

19. Brian was looking forward to…… his new job at the animal shelter.

A. has B. start C. can D. been E. can

20. Let me ……… you with that heavy suitcase.

A. help B. say C. be D. to help E. to think

21. George would like ……… Thailand one day.

A .to visit B. to play C. to speak D. to call E. to do

22. If I had time, I ……………… football.

A. must play B. has C. would play D. see E. read

23. If you train hard, you ……… on the team.

A. will get B. got C. getting D. can E. start

24. “Sheila will return from Moscow next week,” Brian said. – Brian said that Sheila ………………… from Moscow the next week.

A. would return B. has been C. have did D. must E. should

25. “I spent last summer travelling through Africa”, Ted said. – Ted said that he ……………………..…… the previous summer travelling through Africa.

A. spent B. spending C. had spent D. like E. hate

Form 8

Diagnostic test (Keys)

A.

1. C

2. C

3. A

4. B

5. B

6. A

7. A

8. C

9. B

10. C

11. A

12. A

13. B

14. C

15. B

B.

1. protection

2. kindness

3. to join

4. start

5. help

6. to visit

7. would play

8. will get

9. would return

10. had spent

infourok.ru

Тест (английский язык, 8 класс) по теме: Контрольные работы 8-9 класс

Entry Test for the 8th  form

  1. Choose the correct tense.

1.        I  hope you (meet/will meet) Al next week.

2        ‘Who is she?’ ‘I (‘ve never seen / never saw) her before.’

     3.         (Did you meet/Have you met) granny last week?

          4.        She (has left / left) school last year.

          5.        When (have you got / did you get) married?

          6.        I’m sorry. I (haven’t finished / didn’t finish) yet.

        7.        Listen! Somebody (sings/ is singing).

        8.        How often (do you travel/ are you travelling) by plane?

        9.        He (doesn’t usually drive/ isn’t usually driving) to work. But now he (drives/ is driving).

        10.        I can’t find my key. Somebody (took/has taken) it.

        11.        The weather (was/ has been) wet last week.

        12.        (Did you see/Have you seen) Ann last week?

        13.        It (rained/was raining), so we didn’t go out.

        14.        It was a beautiful morning. The sun (was shining/shone) and the birds  (were singing/sang).

II.        Put the verbs into the most suitable passive form:

1.        There is somebody behind us. I think we (to follow).

2.        English (to speak ) in London.

3.        The Taj Mahal (to build) around 1640.

4.        The new Hospital (to open) next Year.

5.        She (to interview) yesterday.

6.        He (to invite) to Andy’s party next week.

7.        These computers (to make) in Korea.

8.        Passengers ( to ask) not to speak to the driver.

III. Choose the most suitable modal verb.

1.        Helen (must/had to) leave the meeting early because she had a train to catch

2.        What you (must/ should) have done is call the police, not get involved yourself.

3.        You (must/should) stop  when the traffic light is red.

4.        I (have to/must) wear a uniform at work.

5.        They (mustn't/shouldn't) play football on the road.

6.        You (needn't/mustn't) take these books from the library.

     I know. I have them at home.

7.        You (mustn't/ shouldn't) sit here.

I know. It's forbidden.

 8.  They (should/needn't) have given me a lift home, but they did.

Entry Test for the 9th  form

I.        Choose the correct tense.

1.        I  hope you (meet/will meet) Al next week.

2        ‘Who is she?’ ‘I (‘ve never seen / never saw) her before.’

          3.         I (had done/did) a lot of stupid things in my life before I began to work.

4.        She (has left / left) school last year.

5.        When (have you got / did you get) married?

6.        I’m sorry. I (haven’t finished / didn’t finish) yet.

7.        Listen! Somebody (sings/ is singing).

8.        How often (do you travel/ are you travelling) by plane?

9.        He (doesn’t usually drive/ isn’t usually driving) to work. But now he (drives/ is driving).

10.        I can’t find my key. Somebody (took/has taken) it.

11.        The weather (was/ has been) wet last week.

12.        (Did you see/Have you seen) Ann last week?

13.        Don’t phone me between 7 and 8. We  (will be having/will have)  dinner then.

14.        It (rained/was raining), so we didn’t go out.

15.        It was a beautiful morning. The sun (was shining/shone) and the birds  (were singing/sang).

II. Change these sentences to indirect speech:

1.        She said, “Don’t play any more”.

2.        She said him, “Your idea is great”.

3.        He said, “ Don’t come next month, please, as I won’t be here”.

4.        I said, “Jane, come to see us”.

5.        She said, “Give me some coffee or tea, please”.

6.        He said, “I want to find a better job.”

7. They said, “We'll send you a letter.”

8.        She said, “They have ordered a new Fridge.”

9.        They said, “Jack left the country.”

10. He said, “They are playing table tennis.”

        III. Put the verbs in brackets into the correct tense.

  1. If you   ( to look) both ways before crossing the street, you wouldn't have been knocked down.
  2. If I (to be) you, I would phone my mother tonight.
  3. If he hadn't stopped the car,  he  (to have) an accident.
  4. I (to give) some money to charity if I won a competition.
  5. Unless we ( to leave) now, we'll be late.
  6. Your friend wouldn't have phoned  if you  (not/meet) her in the street.
  7. If I  (to wake up) early, I won't be late to school.
  8. If I (to have) more time, I would tidy the garden.
  9. If John (to phone), will you take a message?
  10.  If I were you, I (to get) someone to help me.

nsportal.ru

Тест 8 класс - английский язык, тесты

Test for Unit 5 “Changing times, changing styles”

Variant A

I. Listening comprehension:

Right or wrong?

1. Hotels have dress codes

2. Dress code is a rule.

3. People in casual wear can’t enter these places.

4. Restaurants with dress codes are cheap.

5. People should wear official clothes.

II. Reading comprehension:

Marks & Spencer

Marks & Spencer is Britain’s favourite store. Tourists love it too. It attracts a great variety of customers, from housewives to millionaires. Princess Diana, Dustin Hoffman, and the British Prime Minister are just a few of its famous customers.

Last year it made profit of 529 mln. Pounds, which is more than 10 mln aweek.

How did it all begin?

It all started105 years ago, when a young Polish immigrant, Michael Marks,had a stall in Leeds market. He didn’t have many things to sell: some cotton, a little wool, lots of buttons, and a few shoelaces. Above his stall he put the now famous notice: DON”T ASK HOW MUCH- IT”S A PENNY.

Ten years later, he met Tom Spencer and together they started Penny Stalls in many towns in the north of England. Today there are 564 branches of M&S all over the world- in America, Canada, Spain, France, Belgium, and Hungary.

What are the best sellers?

Surprisingly , tastes in food and clothes are international. What sells in Paris sells just well in Newcastle. The most popular clothes are: jumpers, shirts, snickers, pyjamas, underwear, suits. Best sellers in food are fresh chickens, bread, vegetables, and sandwiches.

Why is M&S so successful?

The store bases its business on three principles: good value, good quality and good service. Also it changes with its time, but perhaps the most important key to its success is its happy, well trained staff.

1) Right or wrong?

1. The text is about the chain store.

2. marks was the founder of M$S.

3. marks was from Germany.

It’s a cheap store.

5. M&S has stores only in the UK.

2) Choose the right variant:

1. The text is about … .

a) a chainstore b) a shop c) a boutique

2. The founder of it was … .

a) Michael marks b) Karl Marx c) Friedrich Engels

3. He had … stalls in Leeds Market.

a) money b) penny c) pound

4. The store sells … all kinds of things.

a) different b) indifferent c) definite

a) bad b) good c) well

III. Choose the correct word : to suit, to fit, to match

1. Do you think this skirt is the right size? –yes, it … perfectly.

2. You look so nice today! This dress … you perfectly.

3. The most difficult thing is to find a tie to … your costume.

4. Do you think this blouse …. this costume?

5. Would you put something else? It doesn’t … you at all. It’s too tight.

6. I can’t wear my green shoes with the black s

Test for Unit 5 “Changing times, changing styles”

Variant B

I. Listening comprehension:

Right or wrong?

1. Different places have different dress codes.

2. Shorts and tops are not allowed at expensive trestaurants.

3. Ladies should wear casual dresses.

4. Visitors should be tidy if they want to enter expensive hotels.

5. Mc Donald don’t have a dress code.

II. Reading comprehension:

Marks & Spencer

Marks & Spencer (or favourite store. M&S) is Britain’s favourite store. Tourists love it too. It attracts a great variety of customers, from housewives to millionaires. Princess Diana, Dustin Hoffman, and the British Prime Minister are just a few of its famous customers.

Last year it made profit of 529 mln. Pounds, which is more than 10 mln. Aweek.

How did it all begin?

It all started105 years ago, when a young Polish immigrant, Michael Marks,had a stall in Leeds market. He didn’t have many things to sell: some cotton, a little wool, lots of buttons, and a few shoelaces. Above his stall he put the now famous notice: DON”T ASK HOW MUCH- IT”S A PENNY.

Ten years later, he met Tom Spencer and together they started Penny Stalls in many towns in the north of England. Today there are 564 branches of M&S all over the world- in America, Canada, Spain, France, Belgium, and Hungary.

What are the best sellers?

Surprisingly , tastes in food and clothes are international. What sells in Paris sells just well in Newcastle. The most popular clothes are: jumpers, shirts, snickers, pyjamas, underwear, suits. Best sellers in food are fresh chickens, bread, vegetables, and sandwiches.

Why is M&S so successful?

The store bases its business on three principles: good value, good quality and good service. Also it changes with its time, but perhaps the most important key to its success is its happy, well trained staff.

1) Right or wrong?

1. The text tells about M&S .

2. Spencer was the first founder of the store.

3. M&S sells furniture.

4. It is not very popular with people.

5. M&S has stores all over the world.

2) Choose the right variant:

1. The name of the store is …

a) M&S b) M&P c) S&M

2. Its founder was from …

a) Iceland b) Greenland c) Poland

3. His first business was started in …

a) Weeds b) Leeds c) Seeds

4. Its customers are … people .

a)polite b) impolite c) famous

5. The store has …all over the world.

a) ranchoes b) bridges c) branches

III. Choose the correct word : to suit, to fit, to match

1. Do you think this skirt is the right size? –yes, it … perfectly.

2. You look so nice today! This dress … you perfectly.

3. The most difficult thing is to find a tie to … your costume.

4. Do you think this blouse …. this costume?

5. Would you put something else? It doesn’t … you at all. It’s too tight.

6. I can’t wear my green shoes with the black s

kopilkaurokov.ru

Тест по английскому языку (8 класс) на тему: Стартовый контроль по английскому языку 8 класс

English Grammar Test (Form 8th)

  1. Open the brackets using Present Perfect, Past Simple, Past Progressive, Future Simple:
  1. Something …(fall) out of that window while I …(stand) under it.
  2. When Jane…(have) her Saturday job at a flower shop she…(send) me flowers.
  3.  If he...(not sleep)well, he’ll be always tired.
  4. When I ...(be) short of money I ask my parents for help.
  5. (You to see) Mary today?
  6. He (to visit) that place last year.

(8 points)

  1. Put the adjectives in an appropriate degree of comparison:
  1. My sister speaks English (bad) than I do.
  2. A bus is (fast) than a tram.
  3. The (tall) trees in the world grow in California
  4. Who is the (attentive) student in your group?
  5. It is autumn. Every day the air becomes (cold), the leaves (yellow).

(6 points)

  1. Form tag questions from the following sentences:

1.   It’s а lovely evening.

2.  The sportsman runs very fast.

3.   It was a wonderful game .

4.   You will come here again.

(4 points)

  1. What parts of speech do the following affixes form? (nouns, adjectives)
  1. - able/ - ible
  2. im -, ir -, in -
  3. - or, - er
  4. – ful

(4 points)

  1. Match the left column with the right one:
  1. Преследовать (run)
  2. Искать (look)
  3. Столкнуться (run)
  4. Продолжать (go)
  5. Приходить в гости (come)
  1. after
  2. into
  3. on
  4. for
  5. round

(5 points)

Keys:

I.

  1. fell, was standing
  2. had, sent
  3. doesn’t sleep
  4. am
  5. Have you seen
  6. visited

II.

  1. worse
  2. faster
  3. the tallest
  4. the most attentive
  5. colder, yellower

III.

  1. isn’t it?
  2. doesn’t he?
  3. wasn’t it?
  4. won’t you?

IV.

  1. adj.
  2. adj.
  3. n.
  4. adj.

V.

  1. a
  2. d
  3. b
  4. c
  5. e

Criterion of estimation:

«5» 25 – 27 points (95 – 100 %)

«4» 21 – 24 points (70 – 94 %)

«3» 17 - 23 points (50 – 69%)

nsportal.ru

ГДЗ по английскому языку 8 класс контрольно-измерительные материалы Лысакова

ГДЗ > Английский > 8 класс > Контрольно-измерительные материалы (КИМ) по английскому языку 8 класс. ФГОС Лысакова Вако

Изображения обложек учебников приведены на страницах данного сайта исключительно в качестве иллюстративного материала (ст. 1274 п. 1 части четвертой Гражданского кодекса Российской Федерации)

  • Вопрос о введении иностранного в качестве обязательного экзамена на ГИА уже решен. А это значит, что подготовке по дисциплине нужно будет уделить еще более пристальное внимание. И главное - взять за основу такой формат, в котором планируется проводить итоговые испытания. Начинать готовиться следует заблаговременно. Оптимально - с 8-го класса школы. Хорошее решение - самоподготовка с привлечением специальной литературы и решебников к ней. Но нужно, чтобы работа по ГДЗ велась:
    - по заранее спланированной системе с учетом уровня подготовки и способностей восьмиклассника;
    - регулярно и планомерно;
    - промежуточные итоги, результаты постоянно контролировались, проводилась динамика достигнутого, корректировка плана и работы.
  • В числе полезной литературы называют контрольно-измерительные материалы (КИМ) по английскому языку за 8 класс, составленные Лысаковой Л. В. Книга выпускается издательством Вако, широко используется педагогами и репетиторами при формировании планов подготовки восьмиклассников. Также материалы рекомендованы для организации кружковой работы по иностранному с учащимися средней и старшей школы (дополнительное образование), и выпускникам для самоконтроля в рамках интенсивной подготовительной деятельности перед ГИА.

Похожие решебники по английскому языку 8 класс

© Copyright. Все права защищены. Правообладатель SIA Ksenokss.
Адрес: 1073, Курземес проспект 106/45, Рига, Латвия.
Тел.: +371 29-851-888 E-mail: ekaterina[at]euroki.org

www.euroki.org

Тест по английскому языку (8 класс)

FINAL TEST

A. Прочитайте текст о видах шопинга. Установите соответствие между заголовками А—F и пронумерованными абзацами текста 1 —5. Запишите свои ответы в таблицу. Используйте каждую букву только один раз. В задании есть один лишний заголовок.

  1. A pleasant experience

  2. Friendly relationship

  3. A variety of shopping ideas

  4. Ordering products by phone

  5. Paying by credit card

  6. Shopping online

  1. Whether it’s buying something to cook for dinner, choosing some new clothes or picking up a gift for a friend’s birthday, we all have to shop. Nowadays most people are so busy that they don’t want to spend a lot of time shopping. Fortunately, there is a variety of shopping options, something to meet everyone’s needs.

  2. For some people, shopping is a pleasant experience, a chance to meet a friend and spend the day in one of the new, modem shopping centres. They don’t mind trying on lots of different clothes — it all adds to the enjoyment of the day. After a hard day’s shopping, they’ll often see a film at one of the cinemas at the shopping centre, or have dinner at one of many restaurants here.

  3. Other people prefer shopping quickly and easily from their own home by shopping online. All they have to do is search the Internet for the item they want to buy, read about it and place an order for it, using a credit card. It’s fast, easy and convenient. There’s no time wasted travelling to and from a shopping centre.

  4. Many shops also accept orders placed by phone. You can call your local supermarket, for example, and give them a list of items you want to buy. One of their staff will gather all the items you want and deliver them to your home. Of course, you may not be happy with the quality, but it does save you a lot of time.

  5. So there are many ways a busy modern person can shop. No matter which method you choose, it seems the end of the small family-owned shop cannot be far away. Even if you don’t enjoy shopping, you’d like to have a chat with your neighbourhood shopkeepers.

B. Прочитайте текст о фестивале ледовых скульптур на Аляске. Определите, какие из приведенных утверждений 6 — 9 соответствуют содержанию текста (1 True), какие не соответствуют (2 — False) и о чем в тексте не сказано, то есть на основании текста нельзя дать ни положительного, ни отрицательного ответа (3 — Not stated).

Ice Alaska is an amazing event that takes place in Fairbanks, Alaska. It brings the town to life in February and March every year. It is a wonderful event that promotes art, culture, education, international friendship and winter tourism through ice.

It was all started in 1934 by Kay Huffman and Clara Murray West. They used to organise the Fairbanks Winter Carnival, with activities such as parades and dog races. After four years, this became the Ice Carnival, and artists would carve thrones from the ice for the carnival king and queen. Each year these thrones became more complex and this was the start of the town’s ice sculpting tradition.

In 1988 the festival was revived. Teams of ice sculptors came from China and Chicago to create sculptures for Winter Carnival. An exhibition followed, and in 1990 the first competition was held. A team from France won the first prize. Today, up to 75 teams from around the world compete in Ice Alaska every year.

Visitors can watch the artists at work and see all the finished sculptures in a fantastic light display. Children can have fun, too, in the Kid’s Park, which offers a wide range of activities including rides, slides, mazes and trains. This is definitely an event that is not to be missed!

6. Ice Alaska encourages friendship with people from other countries.

1) True

2) False

3) Not stated

7. Some local people help to create ice sculptures.

1) True

2) False

3) Not stated

8. Not many teams take part in Ice Alaska competition.

1) True

2) False

3) Not stated

9. Ice Alaska is a festival which children also can enjoy.

1) True

2) False

3) Not stated

C. Закончите предложения (10 — 25), выбрав правильный вариант ответа из предложенных (a, b или с).

10. We can walk to the supermarket. It … far.

a. is

b. isn't

c. aren't

11. That's a very beautiful picture but she … know the name of its author.

a. don't

b. not

c. doesn't

12. Look up! The sun … so brightly!

a. is shining

b. shines

c. are shining

13. Somebody stole the money from Dad's pocket while he … .

a. sleeped

b. slept

c. was sleeping

14. I haven't seen my friends … last Christmas.

a. just

b. since

c. for

15. Ann … to the nearest shop. She'll be back soon

a. went

b. has gone

c. have gone

16. I didn't know her address because I … the note with it.

a. lost

b. has lost

c. had lost

17. It … all day. When will it stop?

a. snowed

b. has snowed

c. has been snowing

18. She said that she … busy then.

a. was

b. is

c. will be

19. Ted … if I would like something to eat.

a. told

b. asked

c. said

20. The conference … next October

a. is held

b. was held

c. will be held

21. The fewer mistakes you make in your tests, the … mark you get.

a. best

b. gooder

c. better

22. … Julie and Mary like figure skating.

a. Both

b. All

c. Each

23. … New York is often called “the Big Apple”.

a. -

b. The

c. A

24. Look at this new chair. We've made it by … . Isn't it nice?

a. ourself

b. ourselves

c. weself

25. We are going to visit France and some … countries too.

a. another

b. other

c. others

KEYS

A. 1. C

2. A

3. F

4. D

5. B

B. 6. 1)

7. 3)

8. 2)

9. 1)

C. 10. b

11. c

12. a

13. c

14. b

15. b

16. c

17. c

18. a

19. b

20. c

21. c

22. a

23. a

24. b

25. b

Использованная литература:

Попова М.А. Готовимся к ГИА. Английский язык. 8 класс. Итоговое тестирование в формате экзамена

infourok.ru

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *