7 класс

Lesson 7 test yourself 7 класс – ГДЗ по английскому языку 7 класс рабочая тетрадь Кузовлев

Test yourself 6 Unit ( 7 Класс)

Test Unit 6 Class7

  1. Translate into English

1. Текст достаточно легкий для ученика.

2. У меня достаточно яблок для каждого.

3. Я купила так много книг.

4. Отель слишком неудобный, чтобы остаться здесь.

5. Погода достаточно хорошая, чтобы сидеть дома.

6. Они уже пришли?

7. Дорога достаточно широкая для двух машин.

8. Они бежали так быстро.

9. Сегодня такой прекрасный день.

10. У меня такой вкусный чай.

  1. Use the suffixes –ness; -ful; -less; -ing; -ly; -tion; and prefixes –un; -re to form new words and translate them.

Shape, wide, strong, grow, beauty, tree, dictate, write,friendly, healthy,child, dark, feel, love,care

  1. Answer the questions:

1. How often do you have a cold?

2. Do you usually sneeze or cough when you have a cold?

3. What about your temperature?

4. What do you feel when you have a cold?

  1. Write 5 questions the doctors usually ask when they visit sick people.

  2. Write about the things that can help people to live healthy.

Test Unit 6 Class7

  1. Translate into English

1. Текст достаточно легкий для ученика.

2. У меня достаточно яблок для каждого.

3. Я купила так много книг.

4. Отель слишком неудобный, чтобы остаться здесь.

5. Погода достаточно хорошая, чтобы сидеть дома.

6. Они уже пришли?

7. Дорога достаточно широкая для двух машин.

8. Они бежали так быстро.

9. Сегодня такой прекрасный день.

10. У меня такой вкусный чай.

  1. Use the suffixes –ness; -ful; -less; -ing; -ly; -tion; and prefixes –un; -re to form new words and translate them.

Shape, wide, strong, grow, beauty, tree, dictate, write, friendly,healthy,child,dark, feel, love, care

  1. Answer the questions:

1. How often do you have a cold?

2. Do you usually sneeze or cough when you have a cold?

3. What about your temperature?

4. What do you feel when you have a cold?

  1. Write 5 questions the doctors usually ask when they visit sick people.

  2. Write about the things that can help people to live healthy.

infourok.ru

Тест по английскому языку 6-7 класс .TEST YOURSELF

TEST YOURSELF

I

. Выберите правильный вариант.

1. She usually _______ for a walk in the evening.

a) go; b) is going; c) goes; d) went

2. Look! The children _______ in the yard.

a) is playing; b) play; c) are playing; d) played

3. My brother and I _______ at the Zoo yesterday.

a) are; b) is; c) was; d) were

4. I _______ an interesting fi lm yesterday.

a) see; b) seen; c) saw; d) have seen

5. She ______ to London.

a) have never been; b) are not been; c) has never be;

d) has never been

6. They _______ on an excursion next week.

a) go; b) will go; c) went; d) have gone

7. Nick is _______ pupil in our class.

a) good; b) better; c) the goodest; d) the best

8. You like black coffee, _______?

a) aren’t you?

b) don’t you? c) do you?

9. Sam doesn’t work hard, _______

a) is he?

b) does he? c) isn’t he?

10. A tiger is _______ than a kitten.

a) angry; b) angrier; c) more angry; d) angryer

11. Public transport in London is ______ in Europe.

a) the expensivest

b) the most expensive c) more expensive

12. My _______ name is Mike.

a) friends; b) friends’; c) friend’s; d) friend

13. His _______ names are Jane and Mary.

a) sisters; b) sisters’; c) sister; d) sister’s

14. There _____ _____ snow in the street.

a) is much; b) are many; c) is many; d) are much

15. The “Odeon” is one of the famous ______ in London.

a) cinemas; b) churches; c) theatres; d) museums

16. There is ______ water in the cup.

a) little; b) few; c) any

17. Mother ______ us to be quiet.

a) told; b) spoke; c) said

18. In the middle of Trafalgar Square stands a tall column.

It’s a monument to ___________.

a) Walt Disney c) Admiral Nelson

b) William the Conqueror d) Sir Christopher Wren

19. What is the Tower of London now?

a) a church; b) a prison; c) a museum; d) the King’s

Zoo

II. Выберите правильный вопрос к предложению.

1. They went to the seaside last summer.

a) Did they went to the seaside last summer?

b) Did they gone to the seaside last summer?

c) Did they go to the seaside last summer?

2. He usually travels by plane.

a) Does he usually travels by plane?

b) Does he usually travel by plane?

c) Do he usually travel by plane?

III. Выберите правильный вопрос к подчеркнутому

слову.

The Queen of England lives in Buckingham Palace.

a) Who lives in Buckingham Palace?

b) Where does the Queen of England lives?

c) Where does the Queen of England live?

IV. Прочитайте текст и выполните упражнения.

TEXT

Tverskaya Street is the main street of the Russian capital.

It is one of the longest and the busiest streets of the city. There are many hotels, shops and supermarkets in it. Tverskaya Street is famous for its fi ne tall houses, beautiful monuments, wide squares, cinemas and theatres which are in or nearby.

Hundreds of years ago from Red Square there was a roadto Tver. Tver is an old Russian city to the North of Moscow.

Tverskaya Street is where this road used to be and that fact explains its name. Tverskaya is a wide street and in some places the street is sixty metres wide.

At the beginning of Tverskaya Street you can see the hotel “National”. If we walk up the street on the same side we’ll see the building of the Central Telegraph and on the opposite side the monument of Yuri Dolgoruky, the founder of Moscow.

The monument is situated in a beautufi l little square

with some trees in it.

1. Определите тему текста и закончите предложение:

The text is about ____________.

a) one of the longest and busiest streets of the city

b) Tver

c) Red Square

d) the monument to Yuri Dolgoruky

2. Укажите правильный ответ на вопрос:

How did the street get its name?

a) Tverskaya Street is a wide street

b) At the beginning of Tverskaya Street you can see the hotel

“National”

c) Tverskaya Street is where a road to Tver used to be

3. Выберите предложение не соответствующее содержанию текста:

a) Tverskaya Street is the main street of the Russian capital

b) Tver is an old Russian city

c) Tverskaya is a narrow street

d) It is one of the longest and busiest streets of the city

Key:

I. 1. c; 2. c; 3. d; 4. c; 5. d; 6. b; 7. d; 8. b; 9. b; 10. b; 11. b;

12. c; 13. b; 14. a; 15. a; 16. a; 17. a; 18. c; 19. c

II. 1. c; 2. b

III. c

IV. 1. a; 2. c; 3. c

infourok.ru

TEST YOURSELF (7 класс) | Образовательный портал WebUrok.com — учебно-методические материалы для учителей


TEST YOURSELF 7 Grade.
I. Fill in the prepositions.
1) We must study the situation very carefully. The whole project depends_______our decision.
2) Oh, don’t worry about the children. I’ll look _________them while you are away.
3) It doesn’t matter whether you’ve won or lost. You did your best and we are very proud _______you anyway.
4) Leo di Caprio is much talked________because of his acting talents.
5) You can rely_______Nastya in any difficult situations.
6) In private schools education is not free. Parents have to pay________ it.
II. Fill in the words from the box. There are two words you do not need to use.
one once compulsory attend prohibited punished exclusion educated
1) I have to wear a dark blue jacket and dark blue trousers to school. Is uniform ______________in your school?
2) Our school life is very intense. And how many classes do you have to_________every day?
3) I’m sorry, you can’t use your camera here. It is ___________ to take photos of the exhibits in our museum.
4) Oh, the biscuits you’ve made for the party are wonderful. Can I have that ________, please? It looks very tempting.
5) This kind of behaviour can lead to your_________ from our school. You should think it all over very seriously.
6) You should listen to Mark’s opinion. He is smart and highly ___________ person. His advice is always useful.
III. Complete the sentences with the appropriate pronouns.
1.-Whose telephone is it? I found it in the library.
— Oh, it is ______ . Thank you.
2.- Neil and Jane have a wonderful house.
— Yes. And that farm, at the foot of the hill, is __________ , too.
3.-Yes, I know that Michael is a troublemaker, but he will probably explain _______reasons for why he behaved like that.
4.- Sorry, Linda, your homework is not my problem, is it? It is ________ .Please do your best and complete it as soon as possible.
5.- We have black blazers. These blazers are ________ .6.- She has two nice puppies. These puppies are ________ .IV. Fill in modal verbs:
Should, mustn’t, can, shouldn’t, must, had to

1. — Can I cross the road here?
— No, you_______It’s very dangerous.
2. I missed my bus yesterday and __________go to school on foot.
3. You look very tired. You___________have a short holiday.
4. We ______be at the railway station at 5 o’clock in the evening.
5. You _____ eat too much.
6. Misha______run very fast.
V. Make the sentences in the Passive voice. Translate them into Russian.
1. Cheese (make) from milk.
2. The dog (give) some food in ten minutes.

3. We (invite) to the restaurant by Tom yesterday.
4. Dictations (write) every day.
5. He (ask) at the lesson tomorrow.
6. The homework (do) two days ago.
VI. Make the sentences from Active to Passive.
1. She cleaned the room yesterday.
2. Students use computers at their lessons every day.
3. He will open the meeting in five minutes.
4. The teacher explained the rules of the game to the students last Friday.
5. They will arrange a nice picnic next month.
6. The little boy draws funny pictures every Sunday.

Приложенные файлы

weburok.com

Английский язык 4 класс — unit 7 lessons 5-6 Test yourself Кузовлев, ГДЗ, решебник онлайн

  • Учебник — часть 1, 2

    Автор:

    Кузовлёв В.П., Перегудова Э.Ш.

    Издательство:

    Просвещение

ГДЗ(готовые домашние задания), решебник онлайн к учебнику English 4 часть 2 по английскому языку за 4 класс авторов Кузовлев, Перегудова unit(глава) 7, lessons(уроки) 5-6, Test yourself — вариант решения заданий Test yourself — unit 7, lessons 5-6

Часть 1. Unit 1. My summer favourites:

    Lesson 1. What do you like doing in summer?: 1 2 3 4 Lesson 2. Did you enjoy your last summer holidays?: 1 2 3 4 5 Lesson 3. What have you got for the Science room?: 1 2 3 Lesson 4. Where will you go next summer?: 1 2 3 Lesson 5. I will never forget these holidays: 1 2 3 4

Unit 2. The animals I like:

Unit 3. It’s time for me!:

    Lesson 1. what’s the time?: 1 2 3 4 5 Lesson 2. Hurry up now, it’s very late!: 1 2 3 Lesson 3. Get up! It’s time to go to school!: 1 2 3 4 5 Lesson 4. What are your weekends like?: 1 2 3 4 5 Lesson 5. Are you always busy?: 1 2 3

Unit 4. I like my school!:

Часть 2. Unit 5. The place that makes me happy:

    Lesson 1. My house is very nice: 1 2 3 4 5 Lesson 2. We have made changes in my room: 1 2 3 4 Lesson 3. The doll’s house: 1 2 Lesson 4. Have you tidied your room?: 1 2 3 4 5 Lesson 5. I am happy when I am at home: 1 2 3 4

Unit 6. This is where I live:

    Lesson 1. I like living in my hometown: 1 2 3 4 Lesson 2. I am going around the town: 1 2 3 Lesson 3. In the toy shop: 1 2 3 4 Lesson 4. I live in a small town: 1 2 Lesson 5. How can I get to the zoo?: 1 2 3 4 5 Lesson 6. My hometown is special: 1 2 3 4

Unit 7. My dream job:

Unit 8. The best moments of the year:

    Lesson 1. What’s on your calendar?: 1 2 3 4 Lesson 2. We are going on a picnic!: 1 2 Lesson 3. Where is Fudge?: 1 2 Lesson 4. Do you want to be famous?: 1 2 3 Lesson 5. Let’s have a School Fair!: 1 2 3 Lesson 6. What are you going to do on your holidays?: 1 2 3 4 Lesson 7. Do you like summer camps?: 1 2

gdz-five.ru

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.