1 класс

Английский язык тест 11 класс – Тест по английскому языку 11 класс

Тесты по Английскому языку для 11 класса

Тесты по «Английскому языку» для 11 класса

Choose the right answer (do or make)..

Английский язык 11 класс  |  Дата: 25.1.2019

Английский язык 11 класс  |  Дата: 6.4.2018

Времена Present Continuous, Past Continuous Active, Passive

Английский язык 11 класс  |  Дата: 3.9.2017

Английский язык 11 класс  |  Дата: 28.7.2017

Английский язык 11 класс  |  Дата: 14.11.2016

Тест включает в себя упражнения для отработки и контроля сложно-подчиненных предложений с придаточными обстоятельства времени и дополнительными, содержащими союз when. Тест предназначен для учащихся 11-х классов, занимающихся по УМК О.В.Афанасьевой

Английский язык 11 класс  |  Дата: 4.4.2016

Разные случаи употребления сложноподчиненных предлжений с союзом when. Подойдет для учащихся с уровнем Intermediate и выше

Английский язык 11 класс  |  Дата: 22.3.2016

Тест предназначен для отработки спорных случаев придаточных предложений

Английский язык 11 класс  |  Дата: 15.3.2016

Английский язык 11 класс  |  Дата: 5.2.2016

Choos the right answer

Английский язык 11 класс  |  Дата: 25.1.2015

Страница 1 из 2

testedu.ru

Тест (английский язык, 11 класс) по теме: Входной тест по английскому языку для 11 класса

Предлагаю входной тест по английскому языку для 11 класса. Правильные варианты ответов я выделила жирным шрифтом.

Test 11 Form, variant 1

Choose the correct answer (a, b, с or d)

1. They … football every other Sunday.

a) play usually

b) usually play

c) are usually playing

d) usually are playing

2. When children … in, their parents … up New Year presents.

a) were coming, wrapped

b) were coming, were wrapping

c) came, wrapped

d) came, were wrapping

3. This driver is very careless. I’m sure he … an accident.

a) will have

b) is going to have

c) will be having

d) is having

4. Last year my friends and I … to take part in a TV programmе.

a) invited

b) invite

c) were invited

d) are invited

5. I wonder if you … lend me some two hundred.

a) could

b) may

c) must

d) can

6. Would you mind … the window? It’s rather chilly in here.

a) to close

b) closing

c) close

d) to closing

7. Jennie … a very smart and hard-working girl.

a) is said that she is

b) said that she to be

c) is said to be

d) said to be

8. I was born in a small town on … Volga.

a) a

b) the

c) an

d) — (nothing)

9. Russia has strong trade ties with … People’s Republic of China.

a) a

b) the

c) an

d) — (nothing)

10. Everyone knows that Kennedy … by an insane person.

a) had been killed

b) is killed

c) was killed

d) was being killed

11. If they … that it is important, the work … really soon.

a) will see, will be finished

b) see, would be finished

c) saw, will be finished

d) see, will be finished

12. Even after 30 years of marriage he … his wife.

a) adores

b) loves

c) celebrates

d) desires

13. The birth rate is very low now. … the number of schools is not enough.

a) however

b) nevertheless

c) though

d) as though

The parts of the following text are all mixed up. Put them in the right order

A) He often told his friends that he could tell anyone’s character exactly by his handwriting. So one lady friend decided to give it a test.

B) The lady was surprised. She smiled and explained that this was Balzac’s own exercise book which he used when he was a little boy.

C) She brought him a young boy’s exercise book. She said she wanted to know what Balzac thought of the boy’s character.

D) Balzac, the famous French writer, was a man of great talent. He was very proud of his ability to tell a person’s character by his or her handwriting.

E) He decided to tell the truth. The boy’s exercise book showed that it was written by a bad, lazy fellow with no respect to other people.

She told him that the boy wasn’t her son and asked him to tell her the truth. Balzac studied the boy’s handwriting very carefully.      (D, A, C, F, E, B)

nsportal.ru

Тесты по английскому языку для 9-11 классов

Тесты 9-11 класс

1. Find the adjective:

A) Happiness B) health c) harmful D) help E) hesitate

2. Find a signal word for Past Simple:

A) Tomorrow B) ever C) now D) three days ago E) next week

3. Find a signal word for Present Perfect:

A) Usually B) Listen! C) yet D) always E) seldom

4. Choose the word with the fourth type of reading:

A) Burn B) Dress C) Tulip D) Fire E) Bar

5. Find a sentence in Present Progressive:

A) Last year we in France. B) Have you cleaned the floor? C) Are you from New Zealand?

D) I’m making a cheese cake right now. E) They are going to kook for a present.

6. Choose the right verb form:

A) we is playing B) we has playing C) we are playing D) we are plaing E) we was playing

7. Choose the right verb form:

A) He sung B) He singed C) He sungs D) He sang E) He sangs

8. Choose the correct variant:

A: What … in your spare time? B: I often go swimming

A) do you do B) are you doing C) have you done D) are you do E) does you do

9. Find the verb form in Present Perfect Progressive:

A) Has V3 B) Had V3 C) am, is, are +Ving D) Have/has been Ving E) Have/Has been V3

10. Choose the correct variant: There are 584 students at the department:

А) Five and hundred eighty-four. В) Five hundred and eighty-four. С) Five eighty-four hundred.

D) Five hundred eighty fourth. E) Five hundred and eighty four.

11. Choose the word to the definition: It is a person who doesn’t wear fur and leather clothes, and doesn’t eat diary products, meat and fish.

A) A meat-eater B) my Granny C) a child D) a vegetarian E) a sick person

12. Choose the correct variant: … you at school yesterday? – Yes, I …

А) Were/was В) Am/is С) Were/were D) Was/was Е)Was/were

13 Choose the correct variant: Listen! That boy … the saxophone.

A) plays B) played C) is playing D) will play E) is going to play

14Choose the correct variant: Mark … swimming yesterday.

A) go B) has gone C) is going D) went E) will play

15. Choose the correct answer:

A: Have you ever been to England? B: …

A) No, I haven’t B) No, I did C) No, I have D) No, I don’t E) No, I hasn’t

16. Find the sentence in Present Perfect:

A) She’s not from Canada. B) Mark’s moved to California. C) Mom’s wearing an old shirt. D) She doesn’t play the violin. E) Michele’s going to sleep.

17. Choose the correct pre»Times New Roman, serif»> I haven’t seen Lena … many years.

A) since B) at C) before D) after E) for

18. Choose the correct variant: There are 14 pupils in my group.

A) four B) forty C) fourteen D) fourth E) fourteenth

19. Choose the correct variant: There … very many children in the park yesterday.

A) were B) is C) did D) was E) are

20. Choose the correct pronoun: … husband is a travel agent.

A) She’s B) His C) Her D) Mine E) Hers

21. Find the noun:

A) Different B) dangerous C) discussion D) damage E) difficult

22. Find a sentence in Present Simple:

A) He was from China. B) We are playing chess. C) Mary doesn’t play chess

D) My friend invited me to the party. E) I have had a cup of tea.

23. Find the adjective with negative meaning:

A) Treatment B) responsible C) careful D) painless E) social

24. Find the suffix of a noun:

A) –ous B) –ness C) –full D) –y E) –fy

25. Find the suffix of an adjective:

A) –tion B) –ly C) –ous D) ness E) –ment

26. Find the English equivalent: безвкусный

A) Tasty B) tasteless C) taste D) tasteful E) untasty

27. Choose the correct pre»Times New Roman, serif»> John’s uncle has been doing the same job …10 years.

А) During В) For С) In D) Of Е) Since.

28. Finish the idiom: “to have a sweet …”

A) Tongue B) tooth C) eye D) lip E) hands

29. Finish the idiom: “on the tip of one’s …”

A) Tongue B) tooth C) eye D) lip E) hands

30. Finish the idiom:

 “button your …”

A) Tongue B) tooth C) eye D) lip E) hands

Keys

Variant I

  1. C

  2. D

  3. C

  4. D

  5. D

  6. C

  7. D

  8. A

  9. D

  10. C

  11. D

  12. A

  13. B

  14. D

  15. A

  16. B

  17. E

  18. C

  19. A

  20. B

  21. C

  22. C

  23. D

  24. B

  25. C

  26. C

  27. B

  28. B

  29. A

9-th form

TEST

Variant II

1. Choose the correct verb form:

A) I drinked B) I drank C) I drunk D) I drinks E) I dranks

2. Find a signal word for Future Simple.

A) Yesterday B) today C) now D) next Monday E) ever

3. Find a signal word for Present Perfect Progressive.

A) Since B) yet C) often D) already E) just

4. Choose the correct variant: There … much ice cream in the fridge.

A) were B) is C) are D) has E) have

5. Find the sentence in Present Perfect.

A) I have a brother B) She visited her uncle yesterday C) Last year I was in Salt Lake City

D) They have been reading for an hour E) I’ve forgotten my homework

6. Choose the word with the second type of reading:

A) Car B) Dress C) Tulip D) Fire E) Burn

7. Choose the correct verb form:

A) Susan have written B) Susan have wrote C) Susan has written D) Susan has writing E) Susan has wrote

8. Find the sentence in Past Perfect.

A) She hadn’t translated the text B) Mark’s moved to New York. C) Dad’s wearing an old shirt. D) Nobody came to the meeting E) Meg’s going to sleep.

9. Find the verb form in Future Progressive.

A) was Ving B) would Ving C) am, is, are +Ving D) will be Ving E) shall be Ving

10. Find the correct verb form in Past Simple:

A) liveed B) tried C) broken D) planed E) tryed

11. Choose the correct pre»Times New Roman, serif»> Students will have finished the test …3 pm next Friday.

А) by В) for С) in D) of Е) since.

12. Choose the correct variant:

 … you at school yesterday? – Yes, I …

А) Were/was В) Am/is С) Were/were D) Was/was Е)Was/were

13. Find the English equivalent: безболезненный

A) painful B) pain C) unpain D) painless E) painly

14. Choose the correct verb form: George … swimming yesterday.

A) go B) has gone C) is going D) went E) will play

15. Choose the correct variant:

A: Have you ever been to Germany? B: …

A) No, I haven’t B) No, I did C) No, I have D) No, I don’t E) No, I hasn’t

16. Find the adjective with negative meaning:

A) famous B) tasteless C) careful D) painful E) social

17. Choose the correct pre»Times New Roman, serif»> I haven’t seen Lisa … December.

A) since B) for C) before D) after E) at

18. Choose the correct variant: My Granny has 13 grandchildren.

A) three B) thirteen C) threeteen D) third E) thirteenth

19. Find the adverb:

A) usually B) healthy c) solution D) interpreter E) good

20. Choose the correct variant: They have over 15 550 books:

А) fifteen thousands five hundred and fifty В) fifteen thousand five hundred fifty С) fifty thousand five hundred and fifty

D) fifteen thousand fifth hundred and fifty E) fifteen thousand five hundred and fifty

21. Find the verb:

A) decision B) decide C) reading D) worker E) thoughts

22. Find the sentence in Past Simple.

A) I live in Odessa B) Emily has just come from school C) Did you phone me last night?

D) There will be some rain in the East E) My friend was invited to the party

23. Choose the correct variant:

A: What … in your spare time? B: I often go swimming

A) do you do B) are you doing C) have you done D) are you do E) does you do

24 Find the suffix of a noun:

A) –al B) –ize C) –full D) –ment E) –ent

25. Find the suffix of an adjective:

A) –ish B) –tion C) –or D) ness E) –y

26. Choose the correct verb form: Listen! That boy … the guitar

A) plays B) played C) is playing D) will play E) is going to play

27. Choose the word to the definition: It is a person who wears fur and leather clothes, and eats diary products, meat and fish.

A) a meat-eater B) my Granny C) a child D) a vegetarian E) a sick person

28. Finish the idiom: “apple of one’s …”

A) tongue B) tooth C) eye D) lip E) hands

29. Finish the idiom: “to have time on one’s …”

A) tongue B) tooth C) eye D) lip E) hands

30. Finish the idiom: “to have a sweet …”

A) tongue B) tooth C) eye D) lip E) hands

Keys

Variant II

  1. B

  2. D

  3. A

  4. B

  5. E

  6. A

  7. C

  8. A

  9. D

  10. E

  11. A

  12. A

  13. D

  14. D

  15. A

  16. B

  17. A

  18. B

  19. A

  20. B

  21. B

  22. C

  23. A

  24. D

  25. E

  26. D

  27. A

  28. C

  29. E

  30. B

TEST

10-th form

Variant I

Choose the correct answer.

1. In the sentence, «I like dancing,» what is the word «dancing»?

a. gerund b. participle c. adjective d. adverb e. infinitive

2. They haven’t had two children, ________ ?

a. did they b. had they c. have they d. do they e. don’t they

3. Finish the question tag? ‘Let’s go for a walk, ________?’

a. shall we b. don’t we c. let us d. won’t we e. will we

4. In the sentence «You’d better take an umbrella, it might rain» — ‘d better =

a. would better b. did better c. had better d. could better e. food better

5. According to the proverb, ‘There’s no smoke without _______’.

a. matches b. cigarettes c. burning the dinner d. fire e. fire place

6. Which form of ‘walk’ starts this sentence? «________ is good for you.»

a. To walk b. Walk c. Walking d. Walked e. To walking

7. How long ________ you lived here?

a. have b. has c. been d. is e. do

8. What is a synonym of “rude”?

a. inpolite b. dispolite c. unpolite d. impolite e. anti-polite

9. John ate the meal, ________ the vegetables.

a. except from b. apart for c. except for d. apart e. besides

10. Which of the following nouns is countable?

a. money b. milk c. people d. information e. juice

11. She’s the woman _______ came into the shop.

a. who b. whom c. whose d. which e. what

12. The Internet is an amazing ________.

a. invent b. inventor c. invention d. inventive e. to invent

13. In which sentence is the Present Perfect used correctly?

a. I has bought a new computer. b. I have buyed a new computer. c. I bought a new computer.

d. I have bought a new computer. e. I have to buy a new computer.

14. The underlined word is: “The letter written by her was full of mistakes”.

a. Gerund b. Participle II c. Participle I d. Infinitive e. Passive Infinitive

15. Choose the right variant: A cold wind ____ for the last three days

a. has been blowing b. blows c. is blowing d. blew e. have been blowing

16. By the year 2020 the population of the world ________ to 8 billion.

a. will increase b. increases c. will have increased d. is increasing e. would increase

17. If the weather ________ sunny, we’d go to the beach.

a. had been b. is c. were d. would be e. was

18. By the time I arrived at the station, the train _________.

a. had left b. has left c. left d. will leave e. would leave

19. London’s major airport is … .

a. Stansted b. Gatwick c. Thiefrow d. Wimbldon e. Heathrow

20. Which is the correct reported speech of — He asked, “Do you have a car?”

a. He asked do I have car? b. He asked do you have a car? c. He asked if I had a car.

d. He asked if you had a car. e. He asked if I have a car.

21. Finish the proverb, “Too many cooks … “.

a. make light work b. save nine c. spoil the broth d. catch the worm e. keep the doctor away

22. My brother has ________ my favorite dress.

a. lent b. loaned c. lend d. adopted e. borrowed

23. Which word is odd?

a. huge b. enormous c. terrific d. gigantic e. large

24. Find the synonym to the verb “run over”:

a. resemble b. hit by a car c. meet by chance d. search e. be friendly with

25. Finish the idiom: “Walking on the …

a. air b. waters c. cloud d. weather e. rain

10-th form

TEST

Variant II

Choose the correct answer

  1. Help ___ to sandwiches , please.

a) you b) me c) yourselves d) your e) yourselfes

  1. This was the ______ test I’ve ever done

a) easiest b) easy c) easier d) most easiest e) more easiest

3. At this time next Monday we …. an essay.

a) will have b) having c) will be having d) had had e) will had had

4. I _____ the flowers all the morning.

a) have been watering b) watered c) have watered d) did watered e) has been watering

5. His car runs _____ a race car.

a) as fast as b) faster c) faster like d) that fast as e) faster as

  1. I wonder who ________.

a) did help him to escape b) to escape him help c) him helped to escape d) helped him to escape e) escape

  1. She asked him _________________.

a) how much did he expect to earn b) how much he expected to earn c) how many did he expect to earn d) ) how many he expects to earn e) how much he expects to earn

  1. Anna _____________ swim when she was three.

a) should b) may c) ought to d) could e) can

  1. When I was at school we _______ do homework every day.

a) had to b) must to c) are able d) ought e) have to

10. I don’t know where _______ yesterday.

a) did he go b) he went c) went he d) he has gone e) he had gone

11. Find the synonym to the verb “run into”:

a) continue b) resemble c) return d) take care of e) meet by chance

12 .I__________a decision yet.

a) made b) am making c) haven’t made d) will make e) hadn’t made

13. The nickname of New York is …..

a. Yellow apple b. Red apple c. Green apple d. Small apple e. Big apple

14. I must go to the doctor. My toothache _______ worse.

a) had got b) was getting c) is getting d) gets e) get

15. Find the Russian equivalent to the word “rainbow:

a) капля b) радуга c) плащ d) ливень e) дождевая вода

16. This time last year she___________ for FCE exam.

a) was preparing b) prepared c) has prepared d) will prepare e) prepare

17. Finish the idiom: “… one’s brain”

a) wind b) ice c) air d) cloud e) wash

18. One thousand people _________ by the company.

a) employ b) are employing c) employed d) are employed e) employing

19. The next meeting _________ on April 1st.

a) will hold b) will be held c) helds d) is held e) held

20. If it________ sunny tomorrow, I’ll go out.

a) is b) will c) was d) is going e) will be

21. The capital of Wales is … :

a) Glasgow b) Edinburgh c) Cardiff d) Belfast e) Caernafon

22. We’ll be late if the bus ___________.

a) doesn’t arrive b) won’t arrive c) hasn’t arrive d) don’t arrive e) isn’t arrived

23. The underlined word is: “The girl crying at the window is Emily”:

a) Participle II b) Infinitive c) Participle I d) Gerund e) Complex Object

24. She made her son ________down to music.

a) to turn b) turn c) turning d) turned e) having turned

25. Complete the sentence: “The … is perfect for slalom”:

a) Charyn Canyon b) Charyn River c) Turgen Gorge d) Singing Hill e) Medvezhni waterfall

Keys 10 класс

Variant I

1.a

2.c

3.a

4.c

5.d

6.c

7.a

8.d

9.c

10.c

11.a

12.c

13.d

14.b

15.a

16.c

17.c

18.a

19.c

20.e

21.c

22.e

23.c

24.b

25.a

  1. Класс Variant II

1.c

2.d

3.c

4.a

5.a

6.d

7.b

8.d

9.a

10.b

11.e

12.c

13.e

14.c

15.b

16.a

17.e

18.d

19.b

20.a

21.c

22.a

23.c

24.b 25.d

Test I term

11 form Variant I

  1. Choose the right variant of articles.

… first true robot was developed in … Japan in … 1927.

    1. a, the, — B) the, the, the C) the, a, — D) -, -, the E) the, -, -.

  1. Find the verb founded with the prefix.

    1. connected B) populate C) locate D) disapprove E) solve

  1. Find a compound word..

    1. Greenhouse B) Development C) Employment D) straighten E) Socialist

  1. The letter «u» is missed in a word.

    1. to rece…ve B) to appr…ach C) to s…spect D) to m…an E) to …btain

  1. Choose the right variant of numerals:

We finish our school at fifteen minutes past one

    1. 12.15 B) 1. 15 C) 1. 05 D) 1. 50 E) 1. 45

  1. Choose the write word:

The … system was born about 4.600 million years ago as nebula.

    1. Sun B) Moon C) Sunny D) Solar E) Earth

  1. Read the wishes and complete the reality:

I wish I lived in London, but I don’t.

A) I live in a small town. B) I go to school every day.

C) I’m hungry. D) It is Thursday. E) I promise to get up early.

  1. Write one thing you wish you could do: I wish I … speak Turkish.

    1. need B) could C) must D) may E) am

  1. Choose the suffix of an adverb.

    1. – ly B) – able C) – ent D) – ness E) – ive

  1. Choose the right pronoun:

-Where is Mary? … is in the kitchen

  1. we B)they C) she D) he E) I

  1. Choose the right definition to the idiom «to cry for the moon»

    1. – very happy.

    2. – to promise to give someone something that is beyond one’s power to give.

    3. — to desire strongly something that can’t be gained.

    4. – once in a very long time.

    5. – to look at the moon.

  1. Find the Russian equivalent. «come back»

    1. Вернуться B) повторить C) подумать D) спуститься E) подняться

  1. Choose the right variant. “I wish you ______ not so far again”

    1. Was B) would be C) will be D) were E) had be

  1. «Favorite topic of conversation in Britain»

A) tea party B) weather C) discos D) T.V. E) Internet

  1. Choose the correct variant. “Today is … than it was yesterday”

A) the warmest B) the warmer C) as warmer D) warm E) warmer

  1. Choose the right variant: “The capital of Wales is”

A) Cardiff B) London C) Toronto D) Atlanta E) Washington

  1. Antonym of the word “Business” is:

    1. Leisure B) Education C) Lesson D) Meal E) Work

  1. Choose the right variant: “ It is autumn now” I wish ……

A) I didn’t B) it wasn’t. C) there was D) I could E) she weren’t

  1. Phrasal verb “ искать”

    1. to look for B) to look in C) to look out D)to look on E) to look at

  1. Choose the right pre»; «> -I have my English class… Monday.

A) in B) for C) at D) on E) with

    1. Transfer into Indirect speech.

« The trees in the park are yellow :»– he says.

      1. She says the trees are in the park yellow.

      2. She says the trees in the park were yellow.

      3. She says the trees in the park are yellow.

      4. She say is the trees in the park are yellow.

      5. She says if the trees are yellow in the park.

    1. Choose the right variant: “Could you tell me … has happened?”

      1. who B) what C) why D) which E) where

    1. Choose the correct word: Praises … there quickly.

      1. go up B) get along C) to discuss together D) think of E) take of

    1. Chose the word written correctly:

      1. telephon B) telefone C) tellephone D) telifone Е) telephone

25. Choose the synonym to the word “Foxy”:

A) shy B) sly C) wide D) Cold E) Suitable

Key 11 form Variant 1 1 term

    1. E) 6. D) 11. C) 16. A) 21. C)

    2. D) 7. A) 12. A) 17. A) 22. B)

    3. A) 8. B) 13. D) 18. B) 23. A)

    4. C) 9. A) 14. B) 19. A) 24. E)

    5. B) 10. D) 15. E) 20. D) 25. B)

Test I term

11 form Variant II

    1. Find a compound word..

      1. straighten B) Development C) Employment D) Greenhouse E) Socialist

    1. The letter «u» is missed in a word.

      1. to rece…ve B) to appr…ach C) to s…spect D) to m…an E) to …btain

    1. Choose the right variant of articles.

… first true robot was developed in … Janan in … 1927.

      1. a, the, — B) the, the, the C) the, a, — D) -, -, the E) the, -, -.

    1. Read the wishes and complete the reality: I wish I lived in London, but I don’t.

A) I live in a small town. B) I go to school every day. C) I’m hungry.

D) It is Monday. E) I promise to get up early.

    1. Write one thing you wish you could do: I wish I … speak English.

      1. need B) could C) must D) may E) am

    1.  Choose the right variant of numerals:

We finish our school at fifteen minutes past one

      1. 12.15 B) 1. 15 C) 1. 05 D) 1. 50 E) 1. 45

    1. Choose the write word:

The … system was born about 4.600 million years ago as nebula.

      1. Sun B) Moon C) Sunny D) Solar E) Earth

    1. Choose the right definition to the idiom «to cry for the moon»

      1. – very happy.

      2. – to promise to give someone something that is beyond one’s power to give.

      3. — to desire strongly something that can’t be gained.

      4. – once in a very long time.

      5. – to look at the moon.

    1. Find the Russian equivalent. «come back»

      1. Вернуться B) повторить C) подумать D) спуститься E) подняться

    1. Choose the suffix of an adverb.

      1. – ly B) – able C) – ent D) – ness E) – ive

    1. Choose the write pronoun:

-Where is John? … is in the kitchen

A)we B)they C) she D) he E) I

    1. Choose the correct variant. “Today is … than it was yesterday”

A) the warmest B) the warmer C) as warmer D) warm E) warmer

13. Find the verb founded with the prefix.

      1. connected B) populate C) locate D) disapprove E) solve

14. Choose the right variant: “The capital of the Wales is”

A) Cardiff B) London C) Toronto D) Atlanta E) Washington

15. Choose the right variant. “I wish you ______ not so far again”

A)Was B) were C) will be D) would be E) had be

16. «Favorite topic of conversation in Britain»

A) tea party B) weather C) discos D) T.V. E) Internet

17. Phrasal verb “ искать

A) to look for B) to look in C) to look out D)to look on E) to look at

18. Choose the right pre»; «> -I have my English class… Monday.

A) in B) for C) on D) at E) with

19. Antonym of the word “Business” is:

A) Leisure B) Education C) Lesson D) Meal E) Work

20. Choose the right variant: “ It is autumn now” I wish ……

A) I didn’t B) it wasn’t. C) there was D) I could E) she

21. Choose the correct word: Praises … there quickly.

A) go up B) get along C) to discuss together D) think of E) take of

22. Chose the word written correctly:

      1. Telefone B) telephone C) tellephone D) telifone Е) telephon

23. Transfer into Indirect speech.

« The trees in the park are yellow :»– he says.

A) He says the trees are in the park yellow.

B) He says the trees in the park were yellow.

C) He says the trees in the park are yellow.

D) He say is the trees in the park are yellow.

E) He says if the trees are yellow in the park.

24. Choose the right variant: “Could you tell me … has happened?”

A)who B) why C) where D) which E) what

25. I can’t stand … hard rock.

A) controlling B) listening to C) hurting D) picking up E) wastin

Key 11 form variant II 1 term

    1. D) 6. B) 11. D) 16. B) 21. A)

    2. C) 7. D) 12. E) 17. A) 22. B)

    3. E) 8. C) 13. D) 18. C) 23. C)

    4. A) 9. A) 14. A) 19. A) 24. E)

    5. B) 10. A) 15. B) 20. B) 25. B)

infourok.ru

Итоговый тест по английскому языку для 11 класса

Промежуточная аттестация (тестирование) в 11 классе IV четверть

I variant

1. The Statue of Liberty … by Gustave Eiffel.

a) design c) was designed

b) designed d) have been designed

2. Where are your brothers? — They … a swimming-pool in our garden.

a) are digging c) were digging

b) dig d) have been digging

3. How do your parents like their new house? — My mother likes it, but my father … our old one.

a) miss c) missed

b) misses d) doesn’t miss

4. I didn’t believe that you … short of money.

a) are c) were

b) is d) have been

5. Actually it’s a very friendly dog. If you … it, it won’t bite you.

a) won’t touch c) didn’t touch

b) haven’t touched d) don’t touch

6. The town of Kestwick, which … at the heart of the Lake District, is the perfect place for a holiday.

a) laid c) is lying

b) lies d) lay

7. We … forward to a concert in our town. It is next Sunday.

a) looks c) are looking

b) looked d) were looking

8. The picture, which … lately, is worth thousands of pounds.

a) damage c) has been damaged

b) damaged d) was damaged

9. The scientist who … a new planet has won the Nobel Prize.

a) had discovered c) has been discovered

b) discovered d) was discovering

10. … we have something to eat? — Yes, but not here.

a) will c) do

b) would d) shall

11. My mother always moves my books around so I … find them.

a) can’t c) wasn’t able

b) couldn’t d) may not

12. I don’t like the cafes that don’t have chairs and people … eat standing up.

a) can c) may

b) could d) have to

13. There is a big hotel in the middle of … park.

a) a c) —

b) the d) these

14. … towns which attract tourists are usually crowded in summer.

a) — с) а

b) the d) this

15. Be sure to pick … tomatoes before they get too ripe.

a) this c) much

b) that d) these

16. I suppose people are spending now … money than they used to.

a) much c) fewer

b) many d) more

17. Was it exciting buying a car? — Well, it was a bit of a problem because I didn’t have … money to spend.

a) many c) most

b) much d) few

18. Once I hated flying, but now I feel … nervous about it.

a) most c) less

b) least d) little

19. The trouble … my father is that he never relaxes.

a) of c) about

b) with d) out

20. What did you buy this computer magazine …? — To read about business software.

a) at c) on

b) in d) for

21. Someone is calling you. Will you answer … phone?

a) a c) —

b) the d) these

22. To tell the truth I don’t like … pair of trousers that I bought last month.

a) those c) that

b) this d) a

23. Whose house is it? — It’s … .

a) my c) her

b) mine d) our

24. Today is … cold than yesterday. So, I’m wearing my shorts.

a) little c) least

b) less d) the least

25. «Come home … Christmas Day, we’ll be waiting for you», my mother always says to me.

a) in c) —

b) on d) at

Промежуточная аттестация (тестирование) в 11 классе IV четверть

II variant

1. All my money … on the way to the airport yesterday and I couldn’t fly anywhere.

a) were stolen c) has been stolen

b) have been stolen d) was stolen

2. This company … millions on computers but it doesn’t seem to become more efficient.

a) spent c) will spent

b) had spent d) has spent

3. We had to wait until the light … to green.

a) change c) changes

b) will change d) changed

4. I heard the news on the radio while I … home yesterday evening.

a) drive c) had driven

b) was driving d) drove

5. Before I left the house it … to rain and I had to take my umbrella.

a) started c) had started

b) would start d) start

6. I was surprised that you … the football match on television.

a) hadn’t watched c) don’t watch

b) haven’t watched d) aren’t watching

7. When Columbus landed on San Salvador, he … where he was.

a) knew c) doesn’t know

b) didn’t know d) hadn’t known

8. At one time people believed that Columbus … America.

a) discovers c) had been discovered

b) discovered d) had discovered

9. The talks … in London next week to discuss some problems of terrorist activity.

a) is held c) would be held

b) will be held d) hold

10. Didn’t you … this horror film last night? — No, I hate such films.

a) saw c) see

b) seen d)seeing

11. Who … this ice-cream? — Oh, it’s mine. I’m just going to eat it.

a) didn’t eat c) doesn’t eat

b) don’t eat d) hasn’t eaten

12. The new building looks awful. — I agree. It … very nice.

a) didn’t look c) hasn’t looked

b) doesn’t look d) won’t look

13. «You … spend your free time on playing football», my mother used to say when I was a schoolboy.

a) needn’t c) couldn’t

b) mustn’t d) can’t

14. You needn’t wear your best clothes. You … what you like.

a) can wear c) might wear

b) must wear d) need wear

15. I think … people look after their cars better than young people.

a) elderly c) elder

b) older d) oldest

16. What are you going to do after you finish … college, Rachel? — I want to travel.

a) — с) а

b) the d) an

17. There’s been a lot of talk about … ‘spaceship’ seen over our town on Sunday night.

a) — с) а

b) the d) an

18. … is a new one-way traffic system in the city center. It’s very confusing.

a) this c) it

b) that d) there

19. … of these magazines would you like? — This one, please.

a) what c) why

b) how much d) which

20. They will come … the three o’clock train.

a) on c) with

b) at d) by

21. This exhibition is … interesting than the previous one.

a) little c) least

b) less d) the least

22. We saw … good film last night. The film was about the love of a girl to her cat and dog.

a) a c) —

b) the d) an

23. Everybody agrees that … happiness is very important in the life of people.

a) — с) а

b) the d) many

24. In the past people lived in … harmony with the environment.

a) a c) the

b) an d) —

25. When they arrived … the station, they rushed to the platform not to miss the train.

a) to c) in

b) at d) for

Keys:

I variant

1) c; 2) a; 3) b; 4) c; 5) d; 6) b; 7) c; 8) c; 9) b; 10) d; 11) a; 12) d; 13) b; 14) a; 15) d; 16) d; 17) b; 18) c; 19) b; 20) d.; 21) b; 22) c; 23) b; 24) b; 25) b.

II variant

1) d; 2) d; 3) d; 4) b; 5) c; 6) a; 7) b; 8) d; 9) b; 10) c; 11) d; 12) b; 13) b; 14) a; 15) a; 16) a; 17) c; 18) d; 19) d; 20) d; 21) b; 22) a; 23) a; 24) d; 25) b.

Критерии оценивания теста по английскому языку в 11 классе

100% — 95%

(25 – 24 баллов – «5»)

94% — 75%

(23 – 19 баллов – «4»)

74% — 60%

(18 – 15 баллов – «3»)

59% — …

(14 – менее баллов – «2»)

kopilkaurokov.ru

❺ Английский язык 11 класс

Тест по английскому языку для 11 класса

Пожалуйста, подождите пока страница загрузится полностью.
Если эта надпись не исчезает долгое время, попробуйте обновить страницу. Этот тест использует javascript. Пожалуйста, влкючите javascript в вашем браузере.

If loading fails, click here to try again

Поздравляю, вы прошли тест Тест по английскому языку для 11 класса.

Вы ответили на %%SCORE%% из %%TOTAL%%.

Итог: %%RATING%%


Ваши ответы выделены серым.

Количество оставшихся вопросов: 15.

Тест для 11 класса по английскому языку разработан как методическое пособие и может быть использован как учителями, так и школьниками для проверки знаний по пройденному материалу. Тест рассчитан на средний уровень знаний учащихся и поэтому возможно его применение в начале урока для проверки выполнения домашних заданий. Может даваться для индивидуального и для коллективного решения.
Содержит 15 вопросов, на каждый имеется несколько ответов. Задания можно проходить неограниченное количество раз. Нет ограничения по количеству школьников участвующих в тестировании. При постоянном пользовании позволяет подготовиться к контрольным и самостоятельным работам.

Понравился материал? Загрузка…

otlgdz.online

Тесты по английскому языку для 9-11 классов

9-th form

TEST

Variant I

1. Find the adjective:

A) Happiness B) health c) harmful D) help E) hesitate

2. Find a signal word for Past Simple:

A) Tomorrow B) ever C) now D) three days ago E) next week

3. Find a signal word for Present Perfect:

A) Usually B) Listen! C) yet D) always E) seldom

4. Choose the word with the fourth type of reading:

A) Burn B) Dress C) Tulip D) Fire E) Bar

5. Find a sentence in Present Progressive:

A) Last year we in France. B) Have you cleaned the floor? C) Are you from New Zealand?

D) I’m making a cheese cake right now. E) They are going to kook for a present.

6. Choose the right verb form:

A) we is playing B) we has playing C) we are playing D) we are plaing E) we was playing

7. Choose the right verb form:

A) He sung B) He singed C) He sungs D) He sang E) He sangs

8. Choose the correct variant:

A: What … in your spare time? B: I often go swimming

A) do you do B) are you doing C) have you done D) are you do E) does you do

9. Find the verb form in Present Perfect Progressive:

A) Has V3 B) Had V3 C) am, is, are +Ving D) Have/has been Ving E) Have/Has been V3

10. Choose the correct variant: There are 584 students at the department:

А) Five and hundred eighty-four. В) Five hundred and eighty-four. С) Five eighty-four hundred.

D) Five hundred eighty fourth. E) Five hundred and eighty four.

11. Choose the word to the definition: It is a person who doesn’t wear fur and leather clothes, and doesn’t eat diary products, meat and fish.

A) A meat-eater B) my Granny C) a child D) a vegetarian E) a sick person

12. Choose the correct variant: … you at school yesterday? – Yes, I …

А) Were/was В) Am/is С) Were/were D) Was/was Е)Was/were

13 Choose the correct variant: Listen! That boy … the saxophone.

A) plays B) played C) is playing D) will play E) is going to play

14. Choose the correct variant: Mark … swimming yesterday.

A) go B) has gone C) is going D) went E) will play

15. Choose the correct answer:

A: Have you ever been to England? B: …

A) No, I haven’t B) No, I did C) No, I have D) No, I don’t E) No, I hasn’t

16. Find the sentence in Present Perfect:

A) She’s not from Canada. B) Mark’s moved to California. C) Mom’s wearing an old shirt. D) She doesn’t play the violin. E) Michele’s going to sleep.

17. Choose the correct pre»Times New Roman, serif»> I haven’t seen Lena … many years.

A) since B) at C) before D) after E) for

18. Choose the correct variant: There are 14 pupils in my group.

A) four B) forty C) fourteen D) fourth E) fourteenth

19. Choose the correct variant: There … very many children in the park yesterday.

A) were B) is C) did D) was E) are

20. Choose the correct pronoun: … husband is a travel agent.

A) She’s B) His C) Her D) Mine E) Hers

21. Find the noun:

A) Different B) dangerous C) discussion D) damage E) difficult

22. Find a sentence in Present Simple:

A) He was from China. B) We are playing chess. C) Mary doesn’t play chess

D) My friend invited me to the party. E) I have had a cup of tea.

23. Find the adjective with negative meaning:

A) Treatment B) responsible C) careful D) painless E) social

24. Find the suffix of a noun:

A) –ous B) –ness C) –full D) –y E) –fy

25. Find the suffix of an adjective:

A) –tion B) –ly C) –ous D) ness E) –ment

26. Find the English equivalent: “безвкусный”

A) Tasty B) tasteless C) taste D) tasteful E) untasty

27. Choose the correct pre»Times New Roman, serif»> John’s uncle has been doing the same job …10 years.

А) During В) For С) In D) Of Е) Since.

28. Finish the idiom: “to have a sweet …”

A) Tongue B) tooth C) eye D) lip E) hands

29. Finish the idiom: “on the tip of one’s …”

A) Tongue B) tooth C) eye D) lip E) hands

30. Finish the idiom: “button your …”

A) Tongue B) tooth C) eye D) lip E) hands

Keys

Variant I

  1. C

  2. D

  3. C

  4. D

  5. D

  6. C

  7. D

  8. A

  9. D

  10. C

  11. D

  12. A

  13. B

  14. D

  15. A

  16. B

  17. E

  18. C

  19. A

  20. B

  21. C

  22. C

  23. D

  24. B

  25. C

  26. C

  27. B

  28. B

  29. A

9-th form

TEST

Variant II

1. Choose the correct verb form:

A) I drinked B) I drank C) I drunk D) I drinks E) I dranks

2. Find a signal word for Future Simple.

A) Yesterday B) today C) now D) next Monday E) ever

3. Find a signal word for Present Perfect Progressive.

A) Since B) yet C) often D) already E) just

4. Choose the correct variant: There … much ice cream in the fridge.

A) were B) is C) are D) has E) have

5. Find the sentence in Present Perfect.

A) I have a brother B) She visited her uncle yesterday C) Last year I was in Salt Lake City

D) They have been reading for an hour E) I’ve forgotten my homework

6. Choose the word with the second type of reading:

A) Car B) Dress C) Tulip D) Fire E) Burn

7. Choose the correct verb form:

A) Susan have written B) Susan have wrote C) Susan has written D) Susan has writing E) Susan has wrote

8. Find the sentence in Past Perfect.

A) She hadn’t translated the text B) Mark’s moved to New York. C) Dad’s wearing an old shirt. D) Nobody came to the meeting E) Meg’s going to sleep.

9. Find the verb form in Future Progressive.

A) was Ving B) would Ving C) am, is, are +Ving D) will be Ving E) shall be Ving

10. Find the correct verb form in Past Simple:

A) liveed B) tried C) broken D) planed E) tryed

11. Choose the correct pre»Times New Roman, serif»> Students will have finished the test3 pm next Friday.

А) by В) for С) in D) of Е) since.

12. Choose the correct variant: … you at school yesterday? – Yes, I …

А) Were/was В) Am/is С) Were/were D) Was/was Е)Was/were

13. Find the English equivalent: безболезненный

A) painful B) pain C) unpain D) painless E) painly

14. Choose the correct verb form: George … swimming yesterday.

A) go B) has gone C) is going D) went E) will play

15. Choose the correct variant:

A: Have you ever been to Germany? B: …

A) No, I haven’t B) No, I did C) No, I have D) No, I don’t E) No, I hasn’t

16. Find the adjective with negative meaning:

A) famous B) tasteless C) careful D) painful E) social

17. Choose the correct pre»Times New Roman, serif»> I haven’t seen Lisa … December.

A) since B) for C) before D) after E) at

18. Choose the correct variant: My Granny has 13 grandchildren.

A) three B) thirteen C) threeteen D) third E) thirteenth

19. Find the adverb:

A) usually B) healthy c) solution D) interpreter E) good

20. Choose the correct variant: They have over 15 550 books:

А) fifteen thousands five hundred and fifty В) fifteen thousand five hundred fifty С) fifty thousand five hundred and fifty

D) fifteen thousand fifth hundred and fifty E) fifteen thousand five hundred and fifty

21. Find the verb:

A) decision B) decide C) reading D) worker E) thoughts

22. Find the sentence in Past Simple.

A) I live in Odessa B) Emily has just come from school C) Did you phone me last night?

D) There will be some rain in the East E) My friend was invited to the party

23. Choose the correct variant:

A: What … in your spare time? B: I often go swimming

A) do you do B) are you doing C) have you done D) are you do E) does you do

24 Find the suffix of a noun:

A) –al B) –ize C) –full D) –ment E) –ent

25. Find the suffix of an adjective:

A) –ish B) –tion C) –or D) ness E) –y

26. Choose the correct verb form: Listen! That boy … the guitar

A) plays B) played C) is playing D) will play E) is going to play

27. Choose the word to the definition: It is a person who wears fur and leather clothes, and eats diary products, meat and fish.

A) a meat-eater B) my Granny C) a child D) a vegetarian E) a sick person

28. Finish the idiom: “apple of one’s …”

A) tongue B) tooth C) eye D) lip E) hands

29. Finish the idiom: “to have time on one’s …”

A) tongue B) tooth C) eye D) lip E) hands

30. Finish the idiom: “to have a sweet …”

A) tongue B) tooth C) eye D) lip E) hands

Keys

Variant II

  1. B

  2. D

  3. A

  4. B

  5. E

  6. A

  7. C

  8. A

  9. D

  10. E

  11. A

  12. A

  13. D

  14. D

  15. A

  16. B

  17. A

  18. B

  19. A

  20. B

  21. B

  22. C

  23. A

  24. D

  25. E

  26. D

  27. A

  28. C

  29. E

  30. B

TEST

10-th form

Variant I

Choose the correct answer.

1. In the sentence, «I like dancing,» what is the word «dancing»?

a. gerund b. participle c. adjective d. adverb e. infinitive

2. They haven’t had two children, ________ ?

a. did they b. had they c. have they d. do they e. don’t they

3. Finish the question tag? ‘Let’s go for a walk, ________?’

a. shall we b. don’t we c. let us d. won’t we e. will we

4. In the sentence «You’d better take an umbrella, it might rain» — ‘d better =

a. would better b. did better c. had better d. could better e. food better

5. According to the proverb, ‘There’s no smoke without _______’.

a. matches b. cigarettes c. burning the dinner d. fire e. fire place

6. Which form of ‘walk’ starts this sentence? «________ is good for you.»

a. To walk b. Walk c. Walking d. Walked e. To walking

7. How long ________ you lived here?

a. have b. has c. been d. is e. do

8. What is a synonym of “rude”?

a. inpolite b. dispolite c. unpolite d. impolite e. anti-polite

9. John ate the meal, ________ the vegetables.

a. except from b. apart for c. except for d. apart e. besides

10. Which of the following nouns is countable?

a. money b. milk c. people d. information e. juice

11. She’s the woman _______ came into the shop.

a. who b. whom c. whose d. which e. what

12. The Internet is an amazing ________.

a. invent b. inventor c. invention d. inventive e. to invent

13. In which sentence is the Present Perfect used correctly?

a. I has bought a new computer. b. I have buyed a new computer. c. I bought a new computer.

d. I have bought a new computer. e. I have to buy a new computer.

14. The underlined word is: “The letter written by her was full of mistakes”.

a. Gerund b. Participle II c. Participle I d. Infinitive e. Passive Infinitive

15. Choose the right variant: A cold wind ____ for the last three days

a. has been blowing b. blows c. is blowing d. blew e. have been blowing

16. By the year 2020 the population of the world ________ to 8 billion.

a. will increase b. increases c. will have increased d. is increasing e. would increase

17. If the weather ________ sunny, we’d go to the beach.

a. had been b. is c. were d. would be e. was

18. By the time I arrived at the station, the train _________.

a. had left b. has left c. left d. will leave e. would leave

19. London’s major airport is … .

a. Stansted b. Gatwick c. Thiefrow d. Wimbldon e. Heathrow

20. Which is the correct reported speech of — He asked, “Do you have a car?”

a. He asked do I have car? b. He asked do you have a car? c. He asked if I had a car.

d. He asked if you had a car. e. He asked if I have a car.

21. Finish the proverb, “Too many cooks … “.

a. make light work b. save nine c. spoil the broth d. catch the worm e. keep the doctor away

22. My brother has ________ my favorite dress.

a. lent b. loaned c. lend d. adopted e. borrowed

23. Which word is odd?

a. huge b. enormous c. terrific d. gigantic e. large

24. Find the synonym to the verb “run over”:

a. resemble b. hit by a car c. meet by chance d. search e. be friendly with

25. Finish the idiom: “Walking on the … “

a. air b. waters c. cloud d. weather e. rain

10-th form

TEST

Variant II

Choose the correct answer

  1. Help ___ to sandwiches , please.

a) you b) me c) yourselves d) your e) yourselfes

  1. This was the ______ test I’ve ever done

a) easiest b) easy c) easier d) most easiest e) more easiest

3. At this time next Monday we …. an essay.

a) will have b) having c) will be having d) had had e) will had had

4. I _____ the flowers all the morning.

a) have been watering b) watered c) have watered d) did watered e) has been watering

5. His car runs _____ a race car.

a) as fast as b) faster c) faster like d) that fast as e) faster as

  1. I wonder who ________.

a) did help him to escape b) to escape him help c) him helped to escape d) helped him to escape e) escape

  1. She asked him _________________.

a) how much did he expect to earn b) how much he expected to earn c) how many did he expect to earn d) ) how many he expects to earn e) how much he expects to earn

  1. Anna _____________ swim when she was three.

a) should b) may c) ought to d) could e) can

  1. When I was at school we _______ do homework every day.

a) had to b) must to c) are able d) ought e) have to

10. I don’t know where _______ yesterday.

a) did he go b) he went c) went he d) he has gone e) he had gone

11. Find the synonym to the verb “run into”:

a) continue b) resemble c) return d) take care of e) meet by chance

12 .I__________a decision yet.

a) made b) am making c) haven’t made d) will make e) hadn’t made

13. The nickname of New York is …..

a. Yellow apple b. Red apple c. Green apple d. Small apple e. Big apple

14. I must go to the doctor. My toothache _______ worse.

a) had got b) was getting c) is getting d) gets e) get

15. Find the Russian equivalent to the word “rainbow:

a) капля b) радуга c) плащ d) ливень e) дождевая вода

16. This time last year she___________ for FCE exam.

a) was preparing b) prepared c) has prepared d) will prepare e) prepare

17. Finish the idiom: “ one’s brain

a) wind b) ice c) air d) cloud e) wash

18. One thousand people _________ by the company.

a) employ b) are employing c) employed d) are employed e) employing

19. The next meeting _________ on April 1st.

a) will hold b) will be held c) helds d) is held e) held

20. If it________ sunny tomorrow, I’ll go out.

a) is b) will c) was d) is going e) will be

21. The capital of Wales is … :

a) Glasgow b) Edinburgh c) Cardiff d) Belfast e) Caernafon

22. We’ll be late if the bus ___________.

a) doesn’t arrive b) won’t arrive c) hasn’t arrive d) don’t arrive e) isn’t arrived

23. The underlined word is: “The girl crying at the window is Emily”:

a) Participle II b) Infinitive c) Participle I d) Gerund e) Complex Object

24. She made her son ________down to music.

a) to turn b) turn c) turning d) turned e) having turned

25. Complete the sentence: “The … is perfect for slalom”:

a) Charyn Canyon b) Charyn River c) Turgen Gorge d) Singing Hill e) Medvezhni waterfall

Keys 10 класс

Variant I

1.a

2.c

3.a

4.c

5.d

6.c

7.a

8.d

9.c

10.c

11.a

12.c

13.d

14.b

15.a

16.c

17.c

18.a

19.c

20.e

21.c

22.e

23.c

24.b

25.a

  1. Класс Variant II

1.c

2.d

3.c

4.a

5.a

6.d

7.b

8.d

9.a

10.b

11.e

12.c

13.e

14.c

15.b

16.a

17.e

18.d

19.b

20.a

21.c

22.a

23.c

24.b

25.d

Test I term

11 form Variant I

  1. Choose the right variant of articles.

… first true robot was developed in … Japan in … 1927.

    1. a, the, — B) the, the, the C) the, a, — D) -, -, the E) the, -, -.

  1. Find the verb founded with the prefix.

    1. connected B) populate C) locate D) disapprove E) solve

  1. Find a compound word..

    1. Greenhouse B) Development C) Employment D) straighten E) Socialist

  1. The letter «u» is missed in a word.

    1. to rece…ve B) to appr…ach C) to s…spect D) to m…an E) to …btain

  1. Choose the right variant of numerals:

We finish our school at fifteen minutes past one

    1. 12.15 B) 1. 15 C) 1. 05 D) 1. 50 E) 1. 45

  1. Choose the write word:

The … system was born about 4.600 million years ago as nebula.

    1. Sun B) Moon C) Sunny D) Solar E) Earth

  1. Read the wishes and complete the reality:

I wish I lived in London, but I don’t.

A) I live in a small town. B) I go to school every day.

C) I’m hungry. D) It is Thursday. E) I promise to get up early.

  1. Write one thing you wish you could do: I wish I … speak Turkish.

    1. need B) could C) must D) may E) am

  1. Choose the suffix of an adverb.

    1. – ly B) – able C) – ent D) – ness E) – ive

  1. Choose the right pronoun:

-Where is Mary? … is in the kitchen

  1. we B)they C) she D) he E) I

  1. Choose the right definition to the idiom «to cry for the moon»

    1. – very happy.

    2. – to promise to give someone something that is beyond one’s power to give.

    3. — to desire strongly something that can’t be gained.

    4. – once in a very long time.

    5. – to look at the moon.

  1. Find the Russian equivalent. «come back»

    1. Вернуться B) повторить C) подумать D) спуститься E) подняться

  1. Choose the right variant. “I wish you ______ not so far again”

    1. Was B) would be C) will be D) were E) had be

  1. «Favorite topic of conversation in Britain»

A) tea party B) weather C) discos D) T.V. E) Internet

  1. Choose the correct variant. “Today is … than it was yesterday”

A) the warmest B) the warmer C) as warmer D) warm E) warmer

  1. Choose the right variant: “The capital of Wales is”

A) Cardiff B) London C) Toronto D) Atlanta E) Washington

  1. Antonym of the word “Business” is:

    1. Leisure B) Education C) Lesson D) Meal E) Work

  1. Choose the right variant: “ It is autumn now” I wish ……

A) I didn’t B) it wasn’t. C) there was D) I could E) she weren’t

  1. Phrasal verb “ искать

    1. to look for B) to look in C) to look out D)to look on E) to look at

  1. Choose the right pre»; «> -I have my English class… Monday.

    A) in B) for C) at D) on E) with

    1. Transfer into Indirect speech.

    « The trees in the park are yellow :»– he says.

      1. She says the trees are in the park yellow.

      2. She says the trees in the park were yellow.

      3. She says the trees in the park are yellow.

      4. She say is the trees in the park are yellow.

      5. She says if the trees are yellow in the park.

    1. Choose the right variant: “Could you tell me … has happened?”

      1. who B) what C) why D) which E) where

    1. Choose the correct word: Praises … there quickly.

      1. go up B) get along C) to discuss together D) think of E) take of

    1. Chose the word written correctly:

      1. telephon B) telefone C) tellephone D) telifone Е) telephone

    25. Choose the synonym to the word “Foxy”:

    A) shy B) sly C) wide D) Cold E) Suitable

    Key 11 form Variant 1 1 term

    1. E) 6. D) 11. C) 16. A) 21. C)

    2. D) 7. A) 12. A) 17. A) 22. B)

    3. A) 8. B) 13. D) 18. B) 23. A)

    4. C) 9. A) 14. B) 19. A) 24. E)

    5. B) 10. D) 15. E) 20. D) 25. B)

    Test I term

    11 form Variant II

    1. Find a compound word..

      1. straighten B) Development C) Employment D) Greenhouse E) Socialist

    1. The letter «u» is missed in a word.

      1. to rece…ve B) to appr…ach C) to s…spect D) to m…an E) to …btain

    1. Choose the right variant of articles.

    … first true robot was developed in … Janan in … 1927.

      1. a, the, — B) the, the, the C) the, a, — D) -, -, the E) the, -, -.

    1. Read the wishes and complete the reality: I wish I lived in London, but I don’t.

    A) I live in a small town. B) I go to school every day. C) I’m hungry.

    D) It is Monday. E) I promise to get up early.

    1. Write one thing you wish you could do: I wish I … speak English.

      1. need B) could C) must D) may E) am

    1. Choose the right variant of numerals:

    We finish our school at fifteen minutes past one

      1. 12.15 B) 1. 15 C) 1. 05 D) 1. 50 E) 1. 45

    1. Choose the write word:

    The … system was born about 4.600 million years ago as nebula.

      1. Sun B) Moon C) Sunny D) Solar E) Earth

    1. Choose the right definition to the idiom «to cry for the moon»

      1. – very happy.

      2. – to promise to give someone something that is beyond one’s power to give.

      3. — to desire strongly something that can’t be gained.

      4. – once in a very long time.

      5. – to look at the moon.

    1. Find the Russian equivalent. «come back»

      1. Вернуться B) повторить C) подумать D) спуститься E) подняться

    1. Choose the suffix of an adverb.

      1. – ly B) – able C) – ent D) – ness E) – ive

    1. Choose the write pronoun:

    -Where is John? … is in the kitchen

    A)we B)they C) she D) he E) I

    1. Choose the correct variant. “Today is … than it was yesterday”

    A) the warmest B) the warmer C) as warmer D) warm E) warmer

    13. Find the verb founded with the prefix.

      1. connected B) populate C) locate D) disapprove E) solve

    14. Choose the right variant: “The capital of the Wales is”

    A) Cardiff B) London C) Toronto D) Atlanta E) Washington

    15. Choose the right variant. “I wish you ______ not so far again”

    A)Was B) were C) will be D) would be E) had be

    16. «Favorite topic of conversation in Britain»

    A) tea party B) weather C) discos D) T.V. E) Internet

    17. Phrasal verb “ искать

    A) to look for B) to look in C) to look out D)to look on E) to look at

    18. Choose the right pre»; «> -I have my English class… Monday.

    A) in B) for C) on D) at E) with

    19. Antonym of the word “Business” is:

    A) Leisure B) Education C) Lesson D) Meal E) Work

    20. Choose the right variant: “ It is autumn now” I wish ……

    A) I didn’t B) it wasn’t. C) there was D) I could E) she

    21. Choose the correct word: Praises … there quickly.

    A) go up B) get along C) to discuss together D) think of E) take of

    22. Chose the word written correctly:

      1. Telefone B) telephone C) tellephone D) telifone Е) telephon

    23. Transfer into Indirect speech.

    « The trees in the park are yellow :»– he says.

    A) He says the trees are in the park yellow.

    B) He says the trees in the park were yellow.

    C) He says the trees in the park are yellow.

    D) He say is the trees in the park are yellow.

    E) He says if the trees are yellow in the park.

    24. Choose the right variant: “Could you tell me … has happened?”

    A)who B) why C) where D) which E) what

    25. I can’t stand … hard rock.

    A) controlling B) listening to C) hurting D) picking up E) wastin

    Key 11 form variant II 1 term

    1. D) 6. B) 11. D) 16. B) 21. A)

    2. C) 7. D) 12. E) 17. A) 22. B)

    3. E) 8. C) 13. D) 18. C) 23. C)

    4. A) 9. A) 14. A) 19. A) 24. E)

    5. B) 10. A) 15. B) 20. B) 25. B)

infourok.ru

Тест (английский язык, 11 класс) по теме: Лексико-грамматический тест

Please select the best option to complete the following sentence:

I come ___________ England.

to
from
at
in

There aren’t ___________ people here.

much
many
a lot
some

Tim ___________ work tomorrow.

isn’t going
isn’t
isn’t going to
isn’t to

I’d like ___________ information, please.

an
some
piece
a piece

___________ to school yesterday?

Do you walk
Did you walked
Did you walk
Have you walked

I went to the shop ___________ some chocolate.

for buying
for buy
to buy
buy

‘I don’t like coffee.’ ‘ ___________ do I.’

So
Neither
Either
No

‘Have you visited London?’ ‘ ___________ .’

Not yet
Ever
Already
Not

Is Jo ___________ Chris?

taller that
taller
as tall as
more tall

You should ___________ your homework.

make
do
work
give

‘Where’s the ___________ post office, please?’

most near
near
more near
nearest

Would you mind ___________ the window?

closing
close
to close
closed

He’s interested ___________ learning Spanish.

on
to
in
for

How long ___________ English?

do you learn
are you learning
have you been learning
you learn

His office is on the second ___________ of the building.

floor
level
ground
stage

The doctor gave me a ___________ for some medicine yesterday.

note
receipt
prescription
recipe

Can you tell me when ___________ ?

the train leaves
does the train leave
leaves the train
does leave the train

I ___________ a reply to my letter in the next few days.

hope
expect
wait for
get

When Simon ___________ back tonight, he’ll cook dinner.

comes
will come
come
shall come

We arrived ___________ England two days ago.

to
in
on
at

‘Why are you so hungry?’ ‘Oh, I ___________ breakfast this morning.’

hadn’t
didn’t
didn’t have
haven’t

You ___________ better see a doctor.

did
would
should
had

You should ___________ swimming.

start up
get off
take up
take off

‘Did you speak to Juliet?’ ‘No, I’ve ___________ seen her.

nearly
hardly
often
always

He told me that he ___________ in Spain the previous year.

has been working
had been working
has worked
had been worked

She looks ___________ she’s going to be sick.

as if
as
likes
if

The best way to learn a language is ___________ a little every day.

speak
in speaking
to speaking
by speaking

She ___________ me to go to school.

said
told
suggested
made

I want to be a teacher when I ___________ .

grow
age
grow up
am more years

I’m fed up ___________ this exercise.

with doing
to do
to doing
for doing

It ___________ my brother.

is ages that I didn’t see
is ages since I saw
was ages that I haven’t seen
was ages since I saw

She has been ___________ of murdering her husband.

charged
accused
arrested
blamed

You aren’t allowed to use your mobile so ___________ .

it’s no point to leave it on
it’s no point in leaving it on
there’s no point in leaving it on
there’s no point to leave it on

You ___________ the cleaning. I would have done it tonight.

needn’t have done
couldn’t have done
can’t have done
wouldn’t have done

They have put speed bumps on the road to ___________ accidents.

avoid
prohibit
prevent
forbid

We would never have had the accident if you ___________ so fast.

wouldn’t been driving
hadn’t been driving
had driven
wouldn’t drive

The tree ___________ by lightning.

was flashed
struck
was struck
flashed

If only I ___________ richer.

am
were
would be
will be

___________ the better team, we lost the match.

Despite of being
Despite
Despite being
Although

By this time next year, I ___________ all my exams.

will have taken
will take
take
have taken

Correct Answers

1. I come from England.
2. There aren’t many people here.
3. Tim isn’t going to work tomorrow.
4. I’d like some information, please.
5. Did you walk to school yesterday?
6. I went to the shop to buy some chocolate.
7. ‘I don’t like coffee.’ ‘ Neither do I.’
8. ‘Have you visited London?’ ‘ Not yet .’
9. Is Jo as tall as Chris?
10. You should do your homework.
11. ‘Where’s the nearest post office, please?’
12. Would you mind closing the window?
13. He’s interested in learning Spanish.
14. How long have you been learning English?
15. His office is on the second floor of the building.
16. The doctor gave me a prescription for some medicine yesterday.
17. Can you tell me when the train leaves ?
18. I expect a reply to my letter in the next few days.
19. When Simon comes back tonight, he’ll cook dinner.
20. We arrived in England two days ago.
21. ‘Why are you so hungry?’ ‘Oh, I didn’t have breakfast this morning.’
22. You had better see a doctor.
23. You should take up swimming.
24. ‘Did you speak to Juliet?’ ‘No, I’ve hardly seen her.
25. He told me that he had been working in Spain the previous year.
26. She looks as if she’s going to be sick.
27. The best way to learn a language is by speaking a little every day.
28. She told me to go to school.
29. I want to be a teacher when I grow up .
30. I’m fed up with doing this exercise.
31. It is ages since I saw my brother.
32. She has been accused of murdering her husband.
33. You aren’t allowed to use your mobile so there’s no point in leaving it on .
34. You needn’t have done the cleaning. I would have done it tonight.
35. They have put speed bumps on the road to prevent accidents.
36. We would never have had the accident if you hadn’t been driving so fast.
37. The tree was struck by lightning.
38. If only I were richer.
39. Despite being the better team, we lost the match.
40. By this time next year, I will have taken all my exams.

nsportal.ru

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.